Prijatelji za Dekija_Zeljko Samardzic

Pesmom protiv predrasuda – veliki humanitarni koncert u Sava centru, poznati pevaju za Dejana Kovačevića
 
Vodeće muzičke zvezde održaće veliki humanitarni koncert u Sava centru 31. januara u 20 časova, a novac koji se prikupi prodajom karata namenjen je Dejanu Kovačeviću čija neverovatna životna priča i snaga ne prestaju da inspirišu javnost i ljude koji ga poznaju.
Na koncertu će nastupiti: Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Kaliopi, Neda Ukraden, Merima Njegomir, Aleksandra Radović, Nataša Bekvalac i mnogi drugi.
Dejan Kovačević rođen je bez obe ruke i jedne noge, ali je u životu uspeo da sačuva i raširi optimizam i ostvari mnoge ciljeve. Dejan je tako bio vukovac, đak generacije i odličan student Pravnog fakulteta nakon čega se i zaposlio. Njegova snaga volje fascinira sve koji ga poznaju jer funkcioniše bez problema – sam se brije, jede priborom i pije iz čaše, pliva, igra fudbal i košarku, kuca sms poruke i skija. Humanitarni koncert odlučli su da organizuju Dejanovi prijatelji kako bi mu pomogli da prikupi sredstva za rešavanje stambenog pitanja, istovremeno želeći i da Beograđanima prenesu pozitivne poruke čoveka koji kroz život uspeva da se izbori sa svim poteškoćama.
„Do sada sam se trudio da ohrabrim ljude koji se suočavaju sa sličnim problemima da shvate da se uz volju svaki problem može rešiti. Predrasude postoje, ali uspevam u nameri da ljudima stavim do znanja da mogu sve da uradim jednako dobro kao bilo ko drugi. Pozivam sve sugrađane da dođu u Sava centar i uživaju u popularnim muzičkim numerama“, napominje Dejan Kovačević.
Ulaznice za koncert su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni Sava centra po ceni od 1000 dinara.

 

Povezana vest:  Rod Stjuart zbog bolesti odsutan sa rokenrol ceremonije