Shakira_Gerard_Pique

Šakira: Ne postoji nikakav snimak seksa mene i Pikea!
 
Šakira oštro demantovala tvrdnje o intimnom snimku kojom je navodno ucenjuje asistent.
-Oštro demantujem tvrdnje da postoji snimak koja bi mogao da naruši moj imidž – izjavila je Šakira preko svoje PR menadžerke odbacujući navode meksičkog lista TV Notas koji je objavio da je njen bivši asistent ucenjuje objavom kućnog pornofilma.
Sporni video, tvrdi asistent, snimio je sam, a na snimci je zabeležena kolumbijska pevačica u oralnom seksu sa svojim dečkom Žerardom Pikeom.
I pre su postojale glasine o Šakirinim snimkama seksa. Svojevremeno su mediji pisali da postoji kućni pornić u kojem je Šakira u intimnom odnosu s tadašnjim dečkom Antoniom de la Ruom i pevačem Alejandrom Sanzom, s kojim je otpevala hit „La Tortura“.
Fudbaler Barse nije se nimalo uznemirio zbog medijskih glasina. Odlučio je razvedriti rastresenu devojku – kupio joj je skupoceni Mercedes SLK 250. To je njegov dar za Šakirin 35. rođendan koji slaviti 2. februara, isti dan kad će Pike napuniti 25 godina.
-Par se odlučio za veliku zajedničku žurku. Mesto slavlja skrivaju od medija, ali poznato je da su pozvali 150 poznatih prijatelja. Biće to prava proba venčanja, za koje svi veruju da će se uskoro dogoditi – rekao je izvor.

 

Povezana vest:  Najbolji rok dokumentarac i tri kultna benda Atheist Rap, Goblini i Six Pack obeležiće petu nedelju na APA Beer Gardenu