Lude_Krawe_download

Lude krawe besplatno na internetu 

Pank grupa Lude krawe iz Bačkog Petrovca odnedavno je omogućila fanovima da peti album Agropunk (2009) besplatno skinu sa njihovog sajta www.ludekrawepunk.com. 
-Postojimo već 13 godina, ali i dalje nemamo zvaničnog izdavača, jer nam ne odgovaraju uslovi koje oni nude. I drugi bendovi kao što su Ateist rep albume su stavili besplatno na internet, pa smo to uradili i mi – rekao je gitarista benda David Stojanović. 
Lude krawe su prošle godine u sopstvenoj produkciji izdale CD Agropunk, a od februara su na regionalnoj klupskoj turneji nazvanoj Agropunk Tour na kojoj će svirati u Kikindi, 6. marta, Kragujevcu, 13. marta, Osijeku, 2. aprila, Brčkom, 3. aprila, Virovitici, 4. aprila i na kraju 16. aprila u novosadskom klubu „CK13“. 
-Nismo još do kraja utvrdili sve datume naše turneje i u pregovorima smo sa još nekoliko klubova u Bosni i Hercegovini i Makedoniji – kaže Stojanović. Lude krawe počele su sa radom 1996. godine i grupa za sobom ima šest izdanja među kojima je i jedan DVD povodom deset godina postojanja. 

Povezana vest:  MARCONIERO & I-BEE: promocija rap albuma Istinite priče na Akademiji