web_ok band_rodjendanska nedelja Magacina

Rođendanska nedelja u klubu “Magacin”
 
Klub Magacin slavi rođendan cele naredne nedelje, tako da će za tu priliku u najpopularnijem gradskom klubu nastupiti vrsni muzičari.
U sredu, 1.februara nastupa jedan od najboljih klupskih bendova svih vremena “OK bend” koji je slavu stekao hitovima poput: “Volele il ne volele”, “Oko mene lete svi”, “Moja rano”, “A u međuvremenu”, “Dođi ako ti je stalo” i mnogim drugim. Njihove pesme su neizbežne na mnogim zabavama, a na početku rođendanskog slavlja u “Magacinu” biće odličan početak za dane koji predstoje.
U petak, 3.februara u “Magacinu” nastupa DJ Sander Van Doorn, njegovo kraljevsko visočanstvo elektro zvuka kako ga nazivaju širom sveta. Jedan od najtraženijih svetskih DJ-eva, Sander Van Doorn (Holandija) nastupiće prvi put ove godine u Beogradu, u sklopu svoje promotivne turneje “Eleven 11”,  u najpopularnijem klubu “Magacin”, na rođendanskoj žurci koju organizuje ovaj prestižni gradski klub.
Tom prilikom, Sander Van Doorn će promovisati i svoj poslednji projekat po kome je  nazvana turneja, “Eleven 11” na kome sa nalaze hitovi: “Love is Darkness”, “Koko”i “Timezone”, kao i potpuno nove pesme koje je radio sa poznatim imenima elektro scene poput  slavnih Laidback Luke, Adrian Lux, Sidney Samson i Nadia Ali.
U subotu, 4.februara najbolji DJ-evi Beograda i najlepše žene grada naći će se na jednom mestu – u klubu “Magacin”, jer se održava velika “Maxim” žurka. Kvalitetna muzika, najveći hitovi i prelepe žene na jednom mestu učiniće da atmosfera na kraju rođendanske nedelje bude uzavrela.
Ulaz za sva tri događaja je besplatan, ali su rezervacije obavezne.

 

Povezana vest:  Peti antievrovizijski koncert benda Mortal Kombat 10. maja