Fotografija0183

Foke traže kuma
 
Pored redovnih programa za najmljadje, različitih igara na ledu, škola umetničkog i rekerativnog klizanja i svakodnevnih animacija za posetioce – klizalište Delta City Ice Park je od pre tri dana bogatije za dve specijalne foke, koje su već postale prava atrakcija.
Naime, kompanija Ice World, čija aluminijumska tehnologija je korišćena za izradu ovog klizališta, patentirala je specijalno pomagalo – u obliku foke – koje služi kao podrška onima koji prave prve klizačke korake.
Originalno, ova foka se u Holandiji zove Bobi. Na klizalištu u Ljubljani su ga nazvali Srećko, a u Delta City Ice Parku je otvoren konkurs za kumove koji će fokama dati jedinstveno – beogradsko ime.
Na našem klizalištu vlada specifična atmosfera, pre svega zbog svakodnevnih programa i stalne interakcije klizača sa našim animatorima. Zato želimo da pružimo mogućnost našim posetiocima da izaberu ime za novog, narandžastog ljubimca Delta City Ice Parka – kaže Ivona Stojanović, menadžer klizališta.
Foke već pomažu najmladjima, ali i uveseljavaju mališane na klizalištu ispred Delta City-ja, koje sa radom nastavlja i tokom februara. Iznajmljivanje foke na pola sata, moguće je po ceni od 200,00 dinara, a prikupljanje predloga za ime, traje do 01.februara. Za kuma, kako i dolikuje, sledi slatko poklon iznenađenje.
 
Akcije se nastavljaju
Zbog velikog interesovanja, Delta City Ice Park, nastavlja sa akcijama i specijalnim popustima, pa tako zaljubljeni parovi i dalje utorkom mogu da klizaju po ceni jedne karte, a sredom četvoročlane porodice imaju priliku da sat i po vremena provedu na ledu po ceni dve karte. Za grupne posete, obezbedjen je popust od 20%, a škole mogu po specijalnim uslovima da koriste klizalište – kao kombinaciju škole klizanja, animacije i uživanja u toploj čokoladi.

 

Povezana vest:  Pubertelije isključe mozak kada im roditelji "popuju"