RobbieWilliams

Robi Viliams pokreće internet stranicu za kockanje što je razljutilo fanove
 
Pevač Robi Viliams sigurno nije anđeo, to već znamo, ali se potrudio da još jednom to dokaže i razljuti fanove.
Bivši pevač grupe Take That, za kojeg su se vezivale i razne priče o konzumiranju narkotika, pokrenuo je web stranu za poker. Ovo je pokrenulo lavinu napada na Robija, bar kada su u pitanju aktivisti za borbu protiv kockanja, koji tvrde da će pevač zarađivati na ranjivoj grupi, odnosno ovisnicima o kocki.
Stranica koja bi trebala biti lansirana u ovoj godini, prema tvrdnjama pokretača, imaće fokus na zabavi, ali neke od igara će se ipak plaćati.
Političarka iz Velike Britanije Tesa Munt je poslednji „ispad“ popularnog pevača nazvala sramotnim.
-Ogorčena sam zbog ovoga. On direktno cilja na svoje obožavatelje, uključujući i decu. Budući da je i sam bio zavisnik o antidepresivima, smatram da bi novac koji zaradi trebao ići u dobrotvorne svrhe i to upravo za ljude koji imaju sličan problem – rekla je Munt za Daily Mirror.
Protiv pevača su se okrenuli čak i njegovi najveći fanovi koji su na oficijelnoj fan stranici pevača napisali veoma negativne komentare.
Jedan od fanova je napisao: – Mislim da Robi vrlo dobro razume šta je ovisnost. Pitam se koliko će ovo porodica uništiti?
Međutim, PR ovog pevača tvrdi da je celi projekat još uvek u ranoj fazi i da ne postoji namjera o eventualnoj zaradi na ovakav način.
Viliams je 2007. godine priznao ovisnost o tabletama te se sam javio na program za odvikavanje.

 

Povezana vest:  Šta je Selena Gomez jedva dočekala?