sneg

REGIONALNA LIGA
Igrači Hemofarma ostali bez grejanja u autobusu
 
Košarkaši Hemofarma ni posle 21 sata čekanja u tunelu nadomak Mostara nisu uspeli da pronađu put iz zavejane kolone, a kako se navodi na sajtu Vrščana, večeras su ostali i bez grejanja u autobusu.
Vrščani su još u 17 sati ostali bez hrane, a i dalje čekaju da do njih stignu četiri kamiona za uklanjanje snega, koji su krenuli još u 13 sati.
„Meštanin Evrem Omerović nam je nekoliko puta po ovom snegu donosio malo hleba, sira i vode, da se okrepimo. To nam je mnogo značilo i neizmerno smo mu zahvalni. Čak nam je ponudio i smeštaj u svojoj kući, koja se nalazi oko 500 metara od nas, ali se nadamo da ćemo noćas, ipak, spavati u mostarskom hotelu “Ero“, stoji u SMS poruci košarkaša Ivana Maraša koja je objavljena na sajtu kluba.
Vrščani su u petak u devet sati ujutru krenuli za Široki Brijeg, kako bi na vreme stigli u bosanski grad, svesni loših vremenskih ulova.
Na 50 kilometara od Širokog Brijega, a 20 od Mostara, kamion koji čisti sneg se zaglavio i napravio totalni kolaps, pa ni vršački autobus nije mogao da krene dalje.
Hemofarm je trebalo u nedelju od 17 sati da igra protiv Širokog Brijega utakmicu 21. kola Jadranske lige.

 

Povezana vest:  Džordan tužio kinesku kompaniju