mia-by-miguel 

Londonska rep zvezda M.I.A. vraća se u velikom stilu!
 
Nakon spektakularnog nastupa u društvu Madonne i Nicky Minaj u poluvremenu finala američkog SuperBowla i gostovanja u novom Madonninom singlu “Give Me All Your Luvin”, M.I.A. nam predstavlja svoj novi singl i spot – “Bad Girls” koji ćete premijerno moći da pogledate samo an MTV kanalu u petak, 10. februara u podne.
Magazin Rolling Stone je M.I.A. proglasio jednom od deset najznačajnijih izvođača u prvoj deceniji 21. veka, dok ju je Time Magazine uvrstio među 100 najuticajnijih ljudi na svetu.
Sa pesmama “Paper Planes” i “Swagga Like Us” M.I.A. je bila nominovana i za prestižne Grammy Awards. Singl “Bad Girls” najavljuje četvrti po redu studijski album ove intrigantne i energične reperke poreklom sa šri Lanke, koji će biti objavljen na leto ove godine. Spot za novi singl je sniman u Maroku, dok režiju potpisuje Romain Gavras.
Ne propustite premijeru novog spota za pesmu „Bed Girls“ koji obiluje scenama brze vožnje po pustinji, eksplozijama i egzotičnim kostimima uz prepoznatljivi M.I.A. zvuk. Ovog petka u podne, samo na MTV kanalu.

 

Povezana vest:  Novi hit Nine Badrić kojim je osvojila čitav region, dobio je i svoj video spot