MaraQYa-foto
MaraQYa mini koncert i promocija DVD-a 14. februara u Ušću

Koncert koji je zabeležen na DVD-u održan je sredinom septembra na ulici u sred Knez Mihailove i privukao je veliku pažnju prolaznika. Savršeno za ovaj hladan period stizže topla, letnja i ljubavna muzika. Prvih 200 će dobiti DVD „MARAQYA STREETSOUL“ na poklon.
Specijalni gosti su reperi Struka i Lou Benny i zajedno sa MaraQYa bendom će održati jedan mali koncert za verne fanove, goste Ušće SC i za sve zaljubljene, 14. Februara u 18 časova.
MaraQYa je bend koji je stvoren 2008. godine u Beogradu, sa idejom da se na ove prostore donese i proširi nešto što je dugo falilo, a to je „crni zvuk“, tj. muzika okrenuta pravcima: neo soul, soul, R&B, hip-hop…
Zvuk ovog benda je, u osnovi, pod uticajem jazz-a, funk-a, soul-a, hip-hop-a, reggae-a… i možemo ga nazvati modernim soul zvukom sa savremenim temama i senzibilitetom.
Taj njihov spoj se manifestuje u vidu vedre i energične muzike sa emocijom koja pleni, iako nije svojstvena našem podneblju, a što se podjednako oseća kroz autorske pesme i tokom nastupa uživo. Sve je počelo sa pesmom „Kada te vidim“ a zatim je usledila bujica inspiracije i nove pesme su nastajale sa lakoćom, jedna za drugom. Album prvenac sa nazivom „SAVRŠEN DAN“ može besplatno da se downloaduje sa sajta MTV.com.

Povezana vest:  Bijonse nastupa na dodeli BRIT nagrada?