U_Duetu_Artwork
MTV I MARAQYA VAM POKLANJAJU „U DUETU REMIX“ ZA DAN ZALJUBLJENIH!

Od 14. februara, samo na sajtu regionalnog MTV kanala, moći ćete besplatno da downloadujete remix verziju pesme “U duetu” beogradskok sastava MaraQya. 
Za remix pesme se pobrinuo Misty. Ovaj mladi i talentovani hip-hop producent potpisuje i muziku za pesmu „Svi ti dani lepi“ beogradske hip-hop grupe VIP, čiji je spot nedavno bio premijerno prikazan upravo na MTV kanalu, a koji sada možete da gledate na MTV sajtu u okviru Video Player-a.
„Misty je došao na ideju da odradimo remix verziju pesme nakon našeg “medley” gostovanja na jutarnjem programu jedne televizije. Struki i meni, kao ljubiteljima funk i soul zvuka, se jako dopao vajb, odlučili smo se za remix i bam – ova romantična numera je dobila drugačiji, dinamičniji i više funky prizvuk“ – izjavio je Marko, frontmen ovog beogradskog Neo-Soul benda.
Remix se premijerno pojavio na Strukinom novom mixtape-u „Noći Bugija“ kao prvo izdanje nakon „Ipak se obrće“ za Bassivity Digital. Za ilustraciju se pobrinuo freelance umetnik Marko Radojević, koju takođe možete da skinete uz remix singla “U duetu”.
Podsećamo vas da album prvenac benda MaraQya pod nazivom „Savršen dan“ mozete besplatno da preuzmete na MTV.rs sajtu.
 

Povezana vest:  GUARANA Hip Hop festival SVI KAO JEDAN od 8. do 24. juna