Le_Tigre_Qui_Change_De_Couleurs

BODY & SOUL BOOKINGS & EASY TIGER PRESENTS: „Le Tigre Qui Change De Couleurs“

Nakon veoma uspešnog prošlogodišnjeg Easy Tiger Festivala u Domu omladine Beograd, gde su beogradskoj publici prezentovani aktuelni izvođači sa holandske underground scene, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se 25. februara 2012. godine sa početkom od 22h u Kulturnom centru „GRAD“ (Braće Krsmanović 4, Beograd), održati još jedan spektakularan događaj u organizaciji EASY TIGER ekipe, pod nazivom „Le Tigre Qui Change De Couleurs“.

Povezana vest:  Dženet Džekson prekinula turneju zbog operacije

Zahvaljujući ICE WATCH-u (www.ice-watch.com), bićemo u prilici da ugostimo aktuelna imena, ovoga puta sa francuske undeground scene, OKAIN-a & ALEX DEE-ja iz Pariza, kao i makedonskog DJ-a STOJCHE-ta. Zajedno sa njima će to veče nastupiti i Easy Tiger rezidenti, MARKO NASTIĆ & MARKO MILOSAVLJEVIĆ.

Kulturni centar GRAD će za ovu priliku obezbediti dodatno ozvučenje, a zarad pravog vizuelnog doživljaja, očekuju vas i LED instalacije, kako bi Vam omogućili adekvatan audio-vizuelni užitak.

Povezana vest:  U2 srušio rekord Rolingstonsa po zaradi na jednoj turneji

Cena karte za ovaj događaj će biti jako pristupačna. Karte će na samom ulazu koštati 250 RSD u periodu od 22h – 00h, dok će posle ponoći cena karte iznositi 350 RSD.

OKAIN (Paris, France)

ALEX DEE (Paris, France)

STOJCHE (Skoplje, Makedonija)

MARKO NASTIĆ (Beograd, Srbija)

MARKO MILOSAVLJEVIĆ (Beograd, Srbija)

Supported by: www.ice-watch.com

Povezana vest:  Čuveni UKF na Exitu slavi deset godina rada uz Chase & Status, Dub FX i desetine drugih!

Subota, 25/02/2012, 22h

Kulturni centar GRAD

Braće Krsmanović 4