bobby-brown-and-bobbi-kristina 

Porodica Hjuston Bobiju Braunu poručila da se drži podalje od Vitnijinog nasledstva
 
Porodica preminule pevačice Vitni Hjuston misli da bi Bobi Braun mogao iskoristiti njenu smrt kako bi se približio njihovoj kćerki Bobi Kristini iz samo jednog razloga – Vitnijinog nasledstva.
Pevačicina majka Sisi Hjuston radi sve kako bi spriječila Bobija da se približi 18-godišnjoj unuci jer je u strahu da će je bivši suprug njene kćerke iskoristiti, piše portal TMZ.
Porodica je uverena da je Bobi bankrotirao i da glumi privrženost ćerki da bi se domogao nekretnina u vrednosti od oko 20 miliona dolara, što bi se do kraja godine moglo udvostručiti.
Bobiyje početkom sedmice pokušao posetiti ćerku s kojom je godinama u lošim odnosima, ali porodice Vitni Hjuston ga je sprečila. Navodno su ga već upozorili da je nepoželjan na pevačicinoj sahrani i u životu Bobi Kristine.
Između Brauna i porodice njegove bivše supruge je tokom godina palo puno teških reči ponajviše jer smatraju da je odveo Vitni na put zavisnosti te da je najvećim delom odgovoran za probleme s alkoholom i drogom koje je imala njihova kćerka.
Ali, on tvrdi da upravo radi Bobi Kristine želi da zakopa ratnu sekiru s porodicom svoje bivše supruge.

 

Povezana vest:  MTV LIVE: ELEMENTAL