Lana Del Rey - Born To Die PROMO 02 

Lana Del Rej ima novog dečka, ali još uvek živi s bivšim
 
Pevačica čiji se debitantski album popeo na prva mesta top lista iznenadila je gledatelje emisije Džimija Kimela izjavom da još uvek živi na kauču svog bivšeg dečka.
Nedavno je otkrila da je u vezi s britanskim muzičarem Berijem Džejmsom O’Nilom, ali frontman grupe Kassidy verovatno neće biti oduševljen životnim uslovima svoje devojke Lane del Rej, piše Daily Mail. 25-godišnja pjevačica priznala je u talk šouu da još uvek živi u stanu svog bivšeg dečka u Njujorku.
-Još uvek živim sa svojim bivšim dečkom. Spavam na njegovom kauču – izjavila je Lana iako nije otkrila ko je taj muškarac ni šta njin sadašnji dečko misli o tom cimerskom odnosu.
Lana, čije je pravo ime Elizabet Grant, na udaru je medija jer je promenila ime, dugo je prate glasine da se podvrgla plastičnoj operaciji i povećala usne, a ipak krasi najnoviju naslovnicu Voguea smešeći se svojim zlatnim zubom kao zaštitnim znakom. Album ‘Born to Die’ katapultirao ju je na prva mesta top lista u 14 različitih zemalja. Uprkos tome što je njen debitantski solo album kritika dočekala na nož ‘Born to Die’ postao je do sada najbrže prodavan album 2012. godine prodavši se u prvoj nedelji u 117.000 primeraka.
Nakon što su izašle prve negativne recenzije, Lana se na twitteru zahvalila obožavateljima.
-Vaše su slatke reči ublažile učinak i najgorih kritika. Obožavam vas – napisala je pevačica.

 

Povezana vest:  Monserat Kabalje preživela moždani udar