Whitney_Houston_2011_Pre_GRAMMY_Gala
Vitni Hjuston je bila lošeg zdravlja dve nedelje pre smrti
 
Pevačica Vitni Hjuston je bila u veoma lošem zdravstvenom stanju dve nedelje pre nego je preminula. Ustanovili su to doktori nakon medicinskog pregleda pevačice.
Vitni je dve sedmice pre svoje smrti posetila doktora Marka Manija u Los Anđelesu nadajući se da će joj uraditi facalifting. On je to odbio jer je pregledom utvrdio da je pevačica imala problema s plućima, jetrom i srcem.
Popularna pevačica nije bila zadovoljna svojim izgledom nakon što je videla svoje fotografije u medijima. Odlučila se na operaciju.
-Vitni je bila svesna lošeg načina života koji je negativno uticao na njen izgled, pa je odlučila da potraži pomoć. Ali, pre toga je izvršen medicinki pregled, gde je utvrđeno da ima zdravstvenih problema. Bilo je jasno da je krenula krivim putem –  izjavio je pouzdani izvor.
Pevačica će biti sahranjena u Nju Džersiju u subotu. Mnogobrojni fanovi se okupljaju kako bi joj odali počast. Njeni prijatelji tvrde da se Vitni trudila da svoj život vrati na pravi put nakon razvoda od bivšeg muža Bobija Brauna. Pre smrti je posetila drugog doktora kako bi dobila lek za upalu grla.
Povezana vest:  Miša Relić: U tom “kršu i smrdljivom klubu” su godinama nastupali Massimo, Gregory Porter, Giboni i mnoga druga velika imena