adele_2

Organizatori Brit nagrada izvinili se pevačici Adel

 

Organizatori dodele britanskih muzičkih nagrada Brit izvinili su se danas zvezdi večeri – soul pevačici Adel zbog toga što su joj, dok je primala nagradu, skratili vreme za govor.  Zbog te situacije, pevačica je pokažala srednji prst okupljenima, izazvavši tako manji skandal koji je potpuno zasenio dodelu nagrada.

Adel, koja je dobila dve glavne Brit nagrade, rekla je potom da njen potez nije bio uperen na obožavaoce, već protiv onih koji vode dodelu najviših muzičkih priznanja u Britaniji, koje je nazvala „odelima“.

Povezana vest:  Kaliopi Live - veliki solistički koncert u Beogradu

-Pokazala sam prst, ali to nije bilo upućeno fanovima. Žao mi je ako sam nekoga uvredila, ali su “odela“ uvredila mene – rekla je ona.

Pevačica je na sinoćnjoj dodeli trijumfovala dobivši nagrade u kategoriji najbolja britanska solo umetnica i najbolji album, prenele su agencije. Kada se popela na pozornicu u londonskoj O2 areni da primi nagradu za najbolji album, Adel jedva da je imala vremena da izusti dve reči kada ju je komičar Džejms Korden – koji je uručivao nagradu – prekinuo, rekavši da grupa „Blur“ čeka da nastupi. Kao odgovor na to, Adel je pokazala publici prst i tako izazvala mali skandal.

Povezana vest:  Hit Zdravka Čolića u izvođenju Maye Sar

-Žalimo zbog onoga šta se dogodilo i upućujemo najiskrenije izvinjenje Adel zbog toga što je njen veliki trenutak skraćen zbog trajanja cele ceremonije – navodi se u saopštenju organizatora.

-Ne želimo da ovim umanjimo njeno neverovatno dostignuće u dobijanju naših navećih nagrada koje su samo vrhunac izvanredne godine iza nje – dodaje se u saopštenju.

Povezana vest:  Partibrejkers i Straight Mickey And The Boyz na Mikser festivalu 4. juna