Selena Gomez Dream Out Loud fall collection
Selena Gomez: Najbolje se osećam kad sam bez šminke

Selena Gomez (19) vrlo brzo se nametnula kao novi modni uzor mnogim tinejdžerkama. U čemu je tajna stila ove simpatične glumice i pevačice?
Američki E!, specijalizovan za svet šoubiza, krajem prošle godine uvrstio je Selenu među top 10 modnih kraljica u 2011. Iako su se mnoge slavne face okušale u modnom svetu, ova preduzetna devojka rođena u Teksasu s velikim je uspehom pokrenula vlastitu modnu liniju Dream Out Loud koja je postala velik hit u SAD-u.
Nije ni čudo, jer ta kolekcija predstavlja sve ono što se sviđa tinejdžerkama i vrlo je nosiva.
Selena kaže da jako voli modu, ali nije opsednuta time da uvek mora izgledati savršeno.
-Obožavam modu. Volim se igrati modom i isprobavati različite kombinacije. Uvek se trudim da budem drugačija. Naravno, iako mi se sviđa doterati se za svečane prilike, najbolje se osećam kad sam kod kuće bez šminke i kose vezane u rep. U slobodno vreme me možete videti samo u običnim majicama i farmerkama. Osim toga, obožavam starke, imam više od 20 pari. Luda sam za njima, a odlično idu uz helanke ili skinny farke – kaže Selena koja se proslavila ulogom u seriji ‘Wizards of Waverly Place’, piše Female First.
Mlada glumica i pevačica otkrila je da joj je na prvom mestu udobnost te da od dizajnera najviše voli kreacije s potpisom Marchesa.

Povezana vest:  Crna Gora u Sea Dance festival ulaže 5 miliona evra!