hayleywilliams-selfmagazinejulyOtkrij beauty tajne Hejli Vilijams

Hejli Vilijams, frontgirl američkog indie/pop punk benda Paramore, omiljeni je uzor mnogim tinejdžerkama koje vole da budu drugačije. Otkrivamo vam neke beauty tajne ove simpatične 23-godišnje rokerke.
-Nikad ne štedim na dobroj kremi za lice. Temeljno očišćeno lice i lagana krema koja hidratizira kožu, moj su beauty režim! Kremu nabavljam u apotekama i najbolje odgovaraju mom tipu kože. U mojoj kozmetičkoj torbici uvek ćete videti i vlažne maramice za bebe. Super su za osvežavanje lica, skidanje šminke, a uspevaju skinuti i vodootporni make-up na očima. Jednostavno ih obožavam. Osim što su višenamjenske, one su i jeftine – kaže Hejli čiji su zaštitni znak otkačene frizure.
Hejli voli i neuobičajene boje lakova za nokte.
-Navukla sam se na drečavo žuti lak i na jednu ludu nijansu plavozelene. Volim imati intenzivno obojone nokte. Odmah sam bolje volje – kaže Hejli.
Mlada gmuzičarka voli eksperimentirati s bojama kose, a najviše joj se sviđaju intenzivne crvene ili narandžaste nijanse.
Naravno, ova boja se i najbrže ispire, ali Hejli je otkrila nekoliko trikova!
-Crvena boja kose vrlo brzo nestaje sa svakim pranjem kose. Ipak, korištenjem šampona koji su namenjeni upravo toj boji kose i ispiranjem u hladnoj vodi postići ćete to da se boja duže zadrži. Ponekad koristim baby puder ili poseban šampon namenjen baš za suvo pranje kose, što također može biti vrlo korisno u nekim situacijama kad ne stignete oprati kosu – kaže Hejli. Kako bi joj kosa bila zdrava, Hejli redovito koristi i marokansko ulje.
-Lepo nahrani kosu i manje je suva. Kad često bojite kosu kao ja, morate je redovno „hraniti“ kako ne bi pucala, a marokansko ulje se pokazalo izvrsnim – otkrila je rokerka.
Hejli pleni i svojom odevnim kombinacijama koje su miks svih stilova, a mnogi kažu da je kao tinejdžerski modni uzor nadmašila i Avril Lavinj. Osnove njenog stila su – šareno, relativno usko i upečatljivo.
Hejli obožava vedre boje, a hrabro kombinuje pomalo nespojive uzorke i nijanse. Za svečane prilike Hejli je uvek doterana no to je redovno s jakim individualnim potpisom – neobične haljinice, nebični dezeni ili krojevi, originalne i vrlo neuobičajene kombinacije… Ali na njoj to sve izgleda fantastično!
Ako ti se sviđa njen stil, odluči se za vesele majice s printovima, a kad bismo zavirili u Hejlin ormar pronašli bismo skinny farke u svim mogućim nijansama. Ova mlada rokerka luda je za kaiševima svih oblika i boja, a od modnih detalja najviše voli nositi otkačene narukvice.
Kad je u pitanju, Hejlin stil odlična je stvar što ne morate potrošiti celo bogatstvo jer ona uspešno kombinuje odeću iz maminog ormara i trendi krpice.

 

Povezana vest:  Novi singl Twenty One Pilots