ekstremni vodic za roditelje sa dzo frost

Premijere na kanalu TLC u periodu od 02-09. marta

Supruge mafijaša

Pratite četiri žene sa Stejtn Ajlenda koje uče da žive svoj život dok njihovi muževi ili očevi odslužuju kaznu zbog mafijaških aktivnosti. Dok se oblače u krzno i od glave do pete izgledaju kao žene gangstera, njihov život je sve samo ne glamurozan. Ove žene pokušavaju da žive samostalno suprotstavljajući se prijateljima, porodici i jedne drugima dok pokušavaju da urade ono što je najbolje za sebe i svoju decu. Dosta im je stereotipa koji o njima postoje viđenim u filmu „Kum“ i serijama „Porodica Soprano“ i „Moj rođak Vini“ i odlučne su da konačno postave stvari na svoje. Serija „Žene mafijaša“ pokazuje svetu da, iako njihov život na prvi pogled izgleda ludo, one vole, smeju se i njihova srca bivaju slomljena kao kod drugih ljudi.

Povezana vest:  Serijal „Služba za spasavanje aligatora“ na Animal Planet kanalu

Od petka, 2. mart u 20:55

Ekstremni vodič za roditelje sa Džo Frost

U seriji „Ekstremni vodič za roditelje sa Džo Frost“, kvalifikovana engleska dadilja Džo Frost istražuje neka od najvećih pitanja koja utiču na decu i njihove roditelje u današnjem društvu. U seriji Džo podstiče porodice da podele svoja iskustva u pokušaju da razumeju zašto su dospeli u te teške situacije. Ona pruža iskren savet o tome kako porodica može da promeni svoj život na bolje, a bavi se nekim od najtežih slučajeva u svojoj karijeri. Pogledajte da li će njene tehnike prevladati i da li će njena misija da pomogne porodicama u nevolji biti uspešna.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Uspešna nabavka na pijaci

Od ponedeljka, 5. mart u 20:00

Urgentni centar: Zagonetni slučajevi

„Urgentni centar: Zagonetni slučajevi“ transportuje gledaoce TLC kanala u hitnu pomoć i u ulogu lekara, gde su suočeni sa neobjašnjivim medicinskim tajnama i zadatkom da razotkriju neobične slučajeve. Serija otkriva sve, od retkih stanja do bolesti koje prenose životinje, pa čak i kriminalne radnje. Serija „Urgentni centar: Zagonetni slučajevi“ beleži put svakog pacijenta od trenutka kada on ili ona prođu kroz vrata hitne pomoći. Ubrzani tempo počinje kada lekari pokušavaju da postave dijagnozu, ali pritisak nastaje kada simptomi pacijenta pružaju malo ili nimalo informacija. „Urgentni centar: Zagonetni slučajevi“ je proširena rekonstrukcijom istinitih događaja, kao i intervjuima sa pravim pacijentima i njihovim lekarima. Od svakodnevnih bolesti do ozbiljnih bolesti, „Urgentni centar: Zagonetni slučajevi“ prikazuje izvanredne priče o upornosti pacijenata i lekara koji se bore za dijagnozu.

Povezana vest:  Rekordna suma u kvizu „Najslabija karika": Već u prvoj rundi takmičari stigli do maksimalnih pola miliona dinara!

Od utorka, 6. mart u 20:00