EMKEJ_ZNAJDI_SE

MTV PREMIJERA I DOWNLOAD ALBUMA EMKEJ „ZNAJDI SE“
 
U ponedeljak, 5 marta u 20:00 časova predstavljamo vam novu regionalnu MTV premijeru mariborskog rapera Emkeja za pesmu „Znajdi se“. U isto vreme možete da besplatno preuzmete i njegov istoimeni album sa MTV.RS sajta!
Dve godine po izdanju albuma „Šmorn“, Marko Kocjan – Emkej je pripremio drugi album koji je spreman da predstavi publici. Materijal, koji je producirao JK Soul, obogaćen je soul zvucima, a tekstovi su ispunjeni društvenom kritikom viđene Markovima očima.
Glavno pitanje na albumu je kako u današnjem svetu ostati dobar i pošten. Emkej ima stav da slabe stvari slabi ljudi opraštaju rečima „Snašao sam se“ – i zbog toga je album naslovio ‘Znajti se’ („Snađi se“). Videospot za pesmu „Znajdi se“ je najava novog albuma. Snimila ga je produkcijska kuća Fame&Fame pictures, a režiju je preuzeo duo Robert Hedžet i Črt Erjavec. U spotu koji je snimljen u Mariboru nastupaju predstavnici Velebora: Mito, Mrigz, Gheto i naravno Emkej. Kao glumci se pojavljaju Boris Bela, Miha Petri i Tropski.
Zato pogledajte novi spot Emkeja za pesmu „Znajdi se“, a onda odmah preuzmite i ceo isteimeni album. Naravno, samo na MTV sajtu!

 

Povezana vest:  Pablik Enemi među nominovanim za Kuću slavnih rokenrola