CRNI_LOGO

MTV U POTRAZI ZA NAJBOLJIM NOVIM IZVOĐAČEM U REGIONU
POČINJE TAKMIČENJE ZA „MTV BAND 2012 POWERED BY RAY BAN“
 
Ray Ban i MTV zajedničkim snagama pokreću regionalnu akciju koja će svim muzičarima dati šansu da se pokažu na velikoj sceni! Biramo “MTV Band 2012 powered by Ray Ban”, solo izvođače ili grupe koji će imati priliku da zasviraju na najvećim festivalima u celom regionu, a najbolji od njih osvojiće i snimanje spota u MTV produkciji!
“MTV Band 2012 powered by Ray Ban” je takmičenje za mlade izvođače svih muzičkih stilova (rock, pop, elektronika, hip-hop…) koji traže svoj put do slave. Na konkurs mogu da se prijave svi izvođači ili bendovi koji se žele da se probiju na lokalnoj i regionalnoj sceni i NIJE namenjen samo demo izvođačima ili bendovima. Dakle, učešće je dozvoljeno i onima koji imaju diskografsko izdanje. Još važnije od toga, ovo takmičenje je usmereno prema svim muzičarima iz regije – Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.
Uz prestižnu poziciju na sceni, najbolji bendovi će imati priliku da se predstave na najvećim festivalima u regionu. Partneri ovog takmičenja su Hartera, Terraneo, Rokaj Fest, Mars, Atlantis, AMC, Seasplash, MunFest, Špancirfest i drugi. Najbolja 3 izvođača prema izboru publike i MTV žirija predstaviće se živom svirkom u zagrebačkom klubu “Jabuka” početkom maja, a najbolji od njih osvojiće i snimanje videospota u produkciji MTV-ja!
Prijave za “MTV Band 2012 powered by Ray Ban” konkurs počele su 1. marta, a završavaju se 1. aprila 2012.
KAKO SE PRIJAVITI NA KONKURS?
Na e-mail adresu [email protected] potrebno je poslati samo link ka SoundCloud stranici grupe i ime osobe za kontakt.
Na toj SoundCloud stranici treba da se nađu:
pesme izvođača koji je u pitanju (broj pesama nije ograničen)
fotografija i kratke informacije o grupi ili izvođaču.
Pesme u mp3 formatu, informacije i fotografije nećemo primati e-mailom, a grupe koje svoje radove pošalju na taj način neće ući u konkurenciju.
Sve pristigle prijave odmah će biti uvrštene na konkurs i obavićemo ih na MTV regionalnim sajtovima. Lista grupa i izvođača biće objavljivana jednom nedeljno, s naglaskom na prvih 20 (Top 20). Mesto na ovoj listi podjednako zavisi od glasova publike i glasova MTV žirija.
Finalni Top 20 spisak i imena 3 grupe ili izvođača koji će nastupiti početkom maja u zagrebačkom klubu “Jabuka” biće objavljen 15. aprila.

 

Povezana vest:  MTV odredio datum dodele EMA nagrada: 2011 MTV EMAs održaće se u nedelju, 6. novembra u Belfastu