toni_cetinski_1

TONY CETINSKI PREDSTAVIO NOVI SINGL“OPET SI POBJEDILA I IZJAVIO „PESMA JE INSPIRIRANA STVARNIM DOGAĐAJIMA I EMOCIJAMA“

-Ne bih svirao kao pred izvođač Madonni! Odan sam Shakiri pa bi iz lojalnosti prema njoj odbio Madonnu. Pevao sam Shakiri slomljene noge, a ona mi je rekla ‘What a man!’ Kako da joj ne budem odan? – rekao je Tony Cetinski gostujući na Anteni Zagreb. Slušatelji Jutarnjeg showa imali su priliku premijerno čuti novi singl ‘Opet si pobijedila’. Tonija je kao iznenađenje u studiju dočekala Ivana Mišerić. Kao koleginica i iskusna članica žirija showa “Hrvatska traži zvijezdu”, Ivana je imala zadatak oceniti pesmu.

Povezana vest:  Najbolji novi beogradski zvuk na "Misiji Beograd" u Domu omladine!

Pesma je već na prvo slušanje izazvala oduševljenje među prisutnima, a Tony je otkrio da je tajna uspeha u odličnoj i proverenoj ekipi saradnika. Uz Tonyjev odličan vokal na novoj pesmi radili su Miro Buljan kao tekstopisac i Nikša Bratoš kao producent.

Ivan Vukušić našalio se kako će ‘Opet si pobijedila’ postati nova himna fudbalske reprezentacije.

Barbaru je zanimalo je li pesma inspirirana ‘novijim događanjima’ aludirajući na novinske napise o Tonyjevom razvodu od supruge. Tony je potvrdio da je pesma utemeljena na stvarnim događajima i emocijama i našalio se: ‘Neki moraju biti povređeni da bi napisali pesmu ali ja samo moram biti dobar s Mirom Buljanom’.

Povezana vest:  Džastin Timberlejk nominivan za MTA EMA nagrade

Tony će novu pesmu sutra premijerno uživo izvesti u emisiji 8.kat na prvom programu HRT a u 20 sati, a singl će se moći kupiti i uz sutrašnji broj Večernjeg  lista. Album je najavljen za maj, a Tony o njemu kaže: ‘Znam da to svi kažu za svoj novi album ali ovo će biti do ‘ibera’. Minuli rad se isplati! Nema tog plakata ni dizajna koji vas može bolje ispromovirati od zadovoljnih fanova’, rekao je. Zadovoljnih slušatelja danas je nakon gostovanja na Anteni bilo još nekoliko hilajda više, koliko ih je pratilo video stream na webu. Prenos uživo nije se svidio jedino Barbari Kolar koja je kako kaže: ‘Make up ponela ali nije nanela’. Tonyju to nije smetalo pa je više puta ponovio kako je veliki voditeljičin fan.

Povezana vest:  Imamo pobednika Discovered by Coke - nova muzička zvezda je Predrag Simić