Van Gogh spreman za koncert

Grupa „Van Gogh“ nedavno je snimila novi spot, ovog puta za pesmu „Meni nije ni do čega“ sa albuma „Lavirint“. Ovaj izuzetno atraktivan spot, čija je premijera bila pre nekoliko dana na MTV-ju, režirao je Vuk Veličković. On je napisao i scenario, a snimanje je realizovao produkcijski tim Nemanje Stamenkovića. Za neobične, efektne kostime bila je zadužena Ivana Stamenković, a za šminku Milica Kolarić. 
– Uvek smo se puno trudili oko spotova – kaže Zvonimir Đukić, frontmen benda „Van Gogh“. – Ni u jednom trenutku nismo pomislili da slika može zameniti muziku, ali smo verovali da je može dopuniti i kompletirati doživljaj. Zato smo za snimanje spotova svaki put angažovali ozbiljne ljude, kreativne i profesionalne. Saradnja sa Vukom Veličkovićem i ostalima iz ekipe bila je posebno zadovoljstvo i mislimo da je rezultat izvanredan

van g
Inače, album „Lavirint“ do sada je prodat u 150.000 primeraka, a grupa „Van Gogh“ će ga promovisati velikim koncertom u „Beogradskoj Areni“ 28. novembra.
Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji na biletarnici „Arene“, Bilet servisu i u prodavnicama „Mamut stores“. Karte za parter koštaju 1.000 dinara, dok se cene karata za tribine kreću od 1.200 do 1.600 dinara. 
Oni koji žive van Beograda, svoju kartu mogu kupiti u poslovnicama Privredne banke Beograda ili rezervisati na www.tickets.rs ili na broj telefona 0900 110011. 

Povezana vest:  Lili Alen promenila ime u Lili Rouz Kuper

van g 110% POPUSTA NA CENU KARTE ZA FANOVE GRUPE „VAN GOGH“ 

Korisnici mt:s kartica, koje su bile u ponudi uz CD grupe „Van Gogh“, sada mogu putem mTicketing usluge da kupe elektronsku MOBI kartu za koncert. Više informacija o naručivanju karata možete naći na www.mts.telekom.rs, a zatim je dovoljno na koncert poneti svoj mobilni telefon i MOBI kartu pokazati na posebno obeleženom ulazu u Arenu. 
Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija ekskluzivni DVD sa dokumentarnim filmom o nastajanju albuma „Lavirint“. Film je sniman u Beogradu i Los Anđelesu