MTV WORLD STAGE

Isle of MTV – Black Eyed Peas i Lady GaGa

Ove nedelje MTV World Stage vam donosi nastupe najpopularnijih izvođača na planeti ovog trenutka, sastava Black Eyed Peas i Lady GaGa. Oba nastupa snimljena su na Isle of MTV festivalu koji je održan u Malti 8. jula ove godine pred oko 50 hiljada obožavalaca. 
ladygaga_bioBlack Eyed Peas su jedna od najuspešnija hip-hop grupa na svetu sa preko 26 miliona prodatih albuma širom sveta. Zapravo, važe za jedan od najpopularnijih bendova na planeti. To dokazuje i njihov poslednji studijski album The E.N.D. (Energy Never Dies) koji je samo u Americi prodat u preko 1,3 miliona kopija i jedan je od najprodavanijih albuma, ne samo u Americi već i u svetu. Povrh svega, Black Eyed Peas su postavili novi rekord američke Billboard liste sa 19 uzastopnih nedelja na prvom mestu Hot 100 liste singlova. 
Gotovo nepoznata umetnica koja nastupa pod imenom Lady GaGa svet je osvojila hitovima: Just Dance, Poker Face i Paparazzi. Ne samo da je njen debi album The Fame Monster prodat u preko 1,5 miliona kopija samo u Americi već je postavila i novi rekord kao prvi umetnik sa četiri uzastopna singla sa debi albuma koja su dospela do prvog mesta liste. 
Usledila su brojna priznanja među kojima su i tri MTV VMA nagrade kao i MTV EMA nagrada za najboljeg novog umetnika. 
Ekskluzivno, samo na kanalu MTV prenosimo atmosferu sa sjajnih koncerta širom sveta! 
MTV World Stage – Isle of MTV – Black Eyed Peas i Lady Gaga, 20. novembar u 21:00h!
image002

Povezana vest:  Konkurs „EKV: TVOJA PESMA" raspisan isključivo kao znak podrške muzičarima