Florence_Ceremonials

MTV PREMIJERA FLORENCE + THE MACHINE „NEVER LET ME GO“
 
Novi spot grupe Florence + the Machine za pesmu „Never Let Me Go“ imaće svoju premijeru na MTV kanalu ove srede u podne.
U spotu se pored Florence, kao njen partner, pojavljuje Jamie Campbell Bower, zvezda filmova Twilight i Harry Potter. Rediteljka spota Tabitha Denholm, koja je do sada stavila svoj potpis na spotove „Cosmic Love“ i „Rabbit Heart“, se za numeru „Never Let Me Go“ opredelila za mistični i mračni vizuelni identitet, koji se savršeno uklapa sa jedinstvenim glasom talentovane Florence Welch.
U spotu se ovaj par nalazi na pomalo zastrašujućem skijalištu uz posebne dramatične svetlosne efekte i kostime koji u jednom trenutku počinju da se raspadaju i sve se polako pretvara u mračnu tečnost… Ceo spot odiše misterijom i predstavlja pravi vizuelnim spektakl, koji je, uz moćan glas, postao zaštitni znak ove mlade britanke.
Ali ovde nije kraj iznenađenjima. Florence + the Machine krenula je stopama izvođača kao što su Paul McCartney, Nirvana, Bob Dylan, Lauryn Hill, Alicia Keys i Oasis, i snimila je MTV Unplugged koncert, koji će se naći u prodaji ovog aprila.
Ovom prilikom izvela je neke od svojih najvećih hitova sa debi albuma “Lungs” i aktuelnog “Ceremonials”. U pratnji tri člana njenog bend i desetočlanog Gospel hora iz Nju Jorka, Florence je izvela hitove poput  ‘Dog Days Are Over’, ‘Cosmic Love’, ‘Shake It Out’ and ‘No Light, No Light’, kao I dev obrade Johnny Cash-a ‘Jackson’ i ‘Try A Little Tenderness’.
Ali dok se ovaj željno iščekivani album ne pojavi, uživajte u novom spotu i pesmi “Never Let Me Go” samo na MTV kanalu, od ove srede u podne.

 

Povezana vest:  Marko Louis objavio album za decu "Ja se zovem slon"