Kaliopi_premijerno_izvela__evrovizijsku_pemu_beogradskoj_publici

KALIOPI PREMIJERNO IZVELA EVROVIZIJSKU PESMU ZA BEOGRADSKU PUBLIKU
 
Makedonska pop diva Kaliopi Bukle održala je spektakularan koncert u beogradskom klubu Frida. Tim povodom prisutnima je predstavila magične note svoje nove pesme sa kojom će nastupiti na najznačajnijem evropskom muzičkom događaju – Evrovizija, a koja je već izazvala veliku pažnju u čitavom regionu.
Zahvaljujući svom moćnom glasu i izvanrednoj interpretaciji, Kaliopi je na svoj karakterističan način, oduševila i razgalila sve prisutne koji su pored dobre muzike uživali i u najkvalitetnijim makedonskim Tikveš vinima. Poseban trenutak večeri bio je kad je makedonska diva izvela pesmu kojom će svoju zemlju predstavljati na predstojećoj Evroviziji. Veliki hitovi ove popularne pevačice uz Tikveš vina, priredili su okupljenima, među kojima je bio i glumac Mima Karadžić, jedinstveno muzičko veče s puno emocija i pozitivnih vibracija.
Kaliopi je jedna od najvećih pop zvezda, ne samo na prostorima Makedonije već i u regionu, iza koje stoji višedecenijska uspešna i bogata karijera. Do sad je izdala devet studijskih albuma, održala tri velike koncertne turneje, preko 100 koncerata širom Makedonije i regiona, a autor je i muzike za film, pozorište i balet. Ova diva je tokom svoje dugogodišnje karijere sarađivala sa mnogim poznatim umetnicima kako iz Makedonije, tako i sa prostora bivše Jugoslavije, a poznata je i kao veliki humanitarac.

 

Povezana vest:  "Noć za pomoć" okuplja zvezde domaće rok i pop muzike