ZAZ_-_credits_Laurent_Clement 

Zaz nastupa na Kalemegdanu 1. juna
 
Poznata francuska pevačica Zaz nastupiće 1. juna u istorijskom ambijentu Gornjeg grada Beogradske tvrđave, saopšteno je danas iz Avalon produkcije.
Kapacitet koncerta je ograničen na 5.000 ulaznica u parteru po ceni od 2.490 dinara i 1.000 u fan pitu čija je cena 2.990 dinara.
Ulaznice se nalaze u prodaji putem prodajnih mreža Kard servisa, Eventima i Gigstiksa, dok se u Beogradu mogu pronaći u Bilet centru na Trgu republike, šoping centru ““Ušće“, blagajni Beogradske arene i na još preko stotinu prodajnih mesta širom Srbije i regiona.
Muzički fenomen sa pariskog Monmartra, pevačica čije je puno ime Izabel Žefroa (Isabelle Geffroy), izrazila je ličnu želju da nastupi na otvorenom prostoru pred brojnim fanovima u prestonici kojima je zahvalna na nesvakidašnjem prijemu njene muzike.
Zaz, koja je najprodavaniji strani izvođač na našim prostorima u poslednjih šest meseci, vraća se u Srbiju sa nekoliko novih pesama, dok su njeni aktuelni singlovi “La fée“ i “Éblouie par la nuit“ već osvojili publiku s novim spotovima.
Zaz započela ovu godinu uspešno, a prvi u nizu uspeha je bila državna nagrada za najuspešnijeg francuskog izvođača u prošloj godini, kada je iza sebe ostavila i popularnog di-džeja Dejvida Getu.
Od ove godine u prodaji se pojavio i njen prvi koncertni album i DVD “Sans Tsu Tsou“, koji u prevodu znači “Posvuda“. Ovo izdanje sadrži 16 odabranih numera snimljenih na različitim lokacijima i prikazuje raskošan izvođački talenat francuske pevačke zvezde i njenog benda.
-Zatečena sam popularnošću. Ne znam šta se definiše pod karijerom, ali je trajalo dugo. A onda su naglo došli popularnost, mediji… Sve se desilo veoma brzo, možda i prebrzo -rekla je Zaz u jednom od nedavnih intervjua.
Uz nekoliko sopstvenih, ali i tri pesme francuskog pevača Rafaela, 2010. godine izlazi njen debitantski album “Zaz“, koji za kratko vreme postaje apsolutni fenomen širom planete, a nju vodi na različite pozornice od Sibira do Kazablanke.

 

Povezana vest:  Nakon EXIT žurke u Brazilu na tvrđavu stiže D-Edge, a sa njima i Blawan, Giorgia Angiuli, 999999999 i Renato Ratier!