01_metalika

Za koncert „Metalike“ na Ušću zaduženo 1.000 ljudi

 

Članovi benda „Metallica“ (Metalika) u Beograd dolaze na dan koncerta, 8. maja, a za organizovanje njihovog nastupa na Ušću biće zaduženo više od 1.000 ljudi, najavio je danas organizator koncerta Beogradska arena. Kapije se otvaraju u 17 časova, a od 18.30 sati publiku očekuje nastup benda „Gojira“, da bi pre izlaska na scenu članova grupe „Metalika“ atmosferu zagrejao sastav „Maćine Head“ (Mašin hed).

Povezana vest:  Vremeplov koji se ne propušta - DRAGI BRAVO žurka na otvorenom!

Iza scene, biće podignuto „privremeno naselje“ za članove bendova, kao i veliki broj tehničkog osoblja. „Metalika“ evropsku turneju povodom 20 godina od izdavanja čuvenog „Black albuma“, započinje dan ranije u Pragu, a fanove će obradovati i limitiranim izdanjem albuma „Beyond Magnetic“ na vinilu koji će se u prodaji naći od 21. aprila.

To će biti ploča u srebrnom izdanju sa ekskluzivnom „Metalika“ nalepnicom, a sadrži četiri uživo izvedene pesme, nastale kao miks pesama sa albuma „Death Magnetic“ na proslavi godišnjice u „Filmore Theatre“ u San Francisku, u decembru prošle godine.  Na ploči će se naći numere „Hate Train“, „Just A Bullet Away“, „Hell And Back“ i „Rebel Of Babylon“.

Povezana vest:  Novi Sad uz jedinstven Doček ušao u 2020. godinu

Ulaznica za fan pit više nema. U prodaji su ostale ulaznice za parter po ceni od 3.300 dinara i tribine 5.500 dinara. Koncert „Matalike“ na Ušću organizuju „Live Nation“, „Adria Entertainment“ i Arena Beograd pod pokroviteljstvom „Jelen live“-a.