rihana_brit_2012 

Rijana se žalila da više ‘nema’ guzu i grudi
 
Pevačica Rijanna se požalila kako više nema ništa od njene seksipilne figure i oblina, kaže da, čak i ako je prekinula dijetu, još uvek gubi kilograme.
Lepotica sa Barbadosa se požalila čak i slušateljima tokom gostovanja u emisiji radija Kiss FM u SAD-u, rekavši da je sve mršavija.
-Bila sam na dijeti ‘pet faktora’, ali sam je prekinula kada sam krenula na turneju. Ne možete baš imati tako precizan raspored i pridržavati se neke stroge prehrane. Međutim, još uvek mršavim i nema ništa više od mojih oblina. Guza mi je nestala, ali i grudi. Doduše, grudi nikad nisam ni imala, a sada još manje – požalila se Rijana.
Pevačica kaže kako sada jede sve, ali problem je još uvek tu. Inače, dijetu koju Rijana spominje osmislio je lični trener Harlaj Pasternak, koji je kreirao jednostavan nutricionistički plan baziran na broju pet. Dijeta se sprovodi tako što se jede pet obroka dnevno, koji se spremaju pet minuta i u koje se stavlja pet vrsta namirnica te se vježba pet puta sedmično. Kako god, nadajmo se da će Rijana ubrzo vratiti svoje obline koje joj toliko nedostaju.

 

Povezana vest:  Bend Sopot poklanja novi letnji singl, uvertira trećeg albuma