harry_onedirection 

Hari Stajls bi se družio s Kim Kardašijan
 
Hari Stajls (18), član megapopularnog britansko-irskog benda One Direction, u jednom je američkom radio šouu poslao poruku Kim Kardašijan (31) da ga pozove.
One Direction, iako imaju samo jedan album pod nazivom ‘Up All Night’, trenutno zauzimaju prvo mesto iTunes top liste u SAD-u.
Prema nekim procjenama, ti lepuškasti momci koji su se takmičili i u X-Factoru mogli bi prodati između 160 i 180 hiljada primeraka svog prvenca.
Bend je na promotivnoj turneji po Severnoj Americi te je izazvao veliko zanimanje medija i fanova.
Hari Stajls, 18-godišnjak koji je zaludio tinejdžerke širom sveta, u tom je šouu držao poster Kim Kardašijan u bikiniju uz komadić papira na kojem je pisalo: ‘Call me, maybe?’
Njegov kolega iz benda Najl Horan preko twittera pozvao je drugu sestru Kardašijan, Kloe, i njenog supruga Lamara Odoma da dođu na koncert One Directiona.
-Pa zaista bismo to voleli. To je sjajna ideja – napisala je Kloe.
Inače, Hari Stajls bio je u centru pažnje zbog veze sa 14 godina starijom TV prezenterkom Karolin Flak koja je dobijala preteće poruke fanova mladog muzičara.
Veza je nakon nekoliko meseci pukla, a Harijeva popularnost među tinejdžerkama raste iz dana u dan, pa se mnogi s pravom pitaju hoće li se sada i Kim Kardašijan naći na meti ljubomornih obožavateljki mlađahnog Harija.

 

Povezana vest:  Gibonni na svetskoj playlisti Los Angeles Timesa