katy-perry-part-of-me 

Ekskluzivna svetska TV premijera: Katy Perry – “Part of Me”
 
Budite uz MTV ovog četvrtka, 22. marta tačno u podne, i pogledajte dugoočekivani spot za numeru „Part of Me“ američke kantautorke Katy Perry!
Svoju regionalnu TV premijeru spot za numeru “Part of Me” doživeće na vašem MTV kanalu u četvrtak u podne, ali pre toga – Katy će dati ekskluzivan intervju voditelju emisije MTV News kao svojevrstan šlagvort svetskoj premijeri na američkom MTV-ju! James Montgomery će sa pevačicom razgovarati o do sada netaktutim temama, a nakon premijernog emitovanja spota, Katy će celih 30 minuta odgovarati na pitanja posetilaca sajta. Naravno, regionalne MTV web strane će ekskluzivno prenositi ovaj uzbudljivi intervju uživo u 23 minuta posle ponoći. A ukoliko budete dovoljno srećni, možda Katy odgovori na baš vaše pitanje, koje pre toga morate da postavite, i to u video ili pisanoj formi putem Twittera (koristite @MTVNews / hash-tag #MTVFirst #KatyQ).
Inače, oko stiha “Zadrži dijamantski prsten, ne znači ništa više“ (So you can keep the diamond ring, It don’t mean nothing anyway) iz pesme „Part of Me“ podigla se velika prašina, jer su mnogi pomislili da je ova pesma posvećena njenom bivšem suprugu Russellu Brandu. Ipak, pevačica tvrdi da je pesmu napisala dok je još bila u braku i da razvod nema nikakve veze sa singlom: “Napisala sam Part of Me pre dve godine i uvek sam znala da je ovo posebna pesma“, objasnila je Perijeva.
Numera, koja je svoje premijerno izvođenje doživela na ovogodišnjoj dodeli Grammy nagrada, biće naslovni singl reizdatog albuma pod nazivom Teenage Dream: The Complete Confection. Pesmu je napisala sama Katy, u saradnji sa majstorima dobrog pop zvuka – Dr. Luke, Bonnie Mckee i Max Martin, koji su ko-autori ove numere.

 

Povezana vest:  Grupa Herts na dodeli nagrada NME