CosminTRG_Hires

RBMA presents: COSMIN TRG (Berlin), četvrtak 22. mart
 
Pozivaju se svi muzičari, producenti, diskdžokeji, instrumentalisti, vokalisti, promoteri ali i ljubitelji muzike da prisustvuju jedinstvenom događaju u organizaciji Red Bull Music Academy i RBMA Radio na kom će moći da prisustvuju predavanju, radionici a potom i celovečernjoj zabavi pod okriljem emisije Red Bull Music Academy Radio.
20h – Registracija / networking / showroom (prizemlje)
21h – RBMA Session (sprat)
23h – RBMA Radio Night w/ Cosmin TRG, Vlada Janjić / DJ Ewox
Prijavljivanje za RBMA Session (predavanje i radionicu) ostvaruje se slanjem email-a sa osnovnim podacima na adresu [email protected] najkasnije do četvrtka 22. marta u 15h. Osnovni podaci treba da sadrže ime i prezime, datum rođenja, mesto prebivališta, email adresu i broj telefona. Prijave su besplatne, a svi koji se budu registrovali do 21h na ulazu u KC Grad i prisustvovali predavanju mogu bez naknade ostati i na RBMA Radio zabavi koja počinje u 23h.
Na predavanju od 21h će govoriti nekoliko priznatih producenata iz regiona, kao i Cosmin TRG, bivši polaznik akademije koji je nakon toga postigao planetaran uspeh u domenu savremene elektronske muzike. Sve vreme do 23h će u prizemlju biti postavljen showroom u okviru kog će DJ-i Flip i Me-High-Low posetioce bliže upoznati sa savremenim softverom i hardverom za puštanje muzike.
Od 23h se otvaraju vrata kluba za sve koji žele da budu na RBMA Radio zabavi na kojoj će nastupiti Cosmin TRG, Vlada Janjić i DJ Ewox. Cena ulaznice je 300 dinara (posetioci koji će od 21h biti na RBMA predavanju su slobodni da ostanu na događaju bez naknade).
Red Bull Music Academy predstavlja:
COSMIN TRG / 50 Weapons, Berlin
Vlada Janjić
Ewox
Red Bull Music Academy je međunarodna putujuća serija muzičkih radionica i festivala – platforma za sve koji oblikuju budućnost muzike.
Dve grupe od 30 izabranih učesnika – producenti, vokalisti, instrumentalisti i diskdžokeji širom sveta okupljaju se svake godine u novom gradu kako bi snimali, učili od najboljih i noćima nezaboravno improvizovali zajedno.
Ove godine centar dešavanja je u Njujorku, a konkurs je otvoren do 2. Aprila. Deo atmosfere će svi zainteresovani moći da osete 22. Marta u Kulturnom Centru Grad, uključujući predavanje, radionicu i celonoćnu zabavu uz nastup jednog od bivših polaznika akademije, danas planetarne zvezde savremene klupske muzike poznate pod brendom – Cosmin TRG.
Cena karte 300 RSD

 

Povezana vest:  Velika žurka Slađe Allegro u Hali Čair u Nišu