madonna-girl-gone-wild

EKSKLUZIVNA TV PREMIJERA MADONNA “GIRL GONE WILD”
 
Spremite se za spektakl! Neponovljiva i neprevaziđena Madonna ima novi spot za pesmu “Girl Gone Wild” sa njenog dugoočekivanog “M.D.N.A.” albuma. Naravno, MTV ima ekskluzivnu TV premijeru za ovaj region, zato budite obavezno uz nas u petak, 23. marta, u podne i ne propustite novi spot “Kraljice popa”!
Kao što i sam naslov nagoveštava, ovaj video donosi mnogo kontoverze, pomera granice i prikazuje Madonnu u najboljem izdanju. Spot, urađen u crno-beloj tehnici, sniman je u Los Anđelesu, a režirali su ga proslavljeni modni fotografi Mert & Marcus. Video obiluje fantastičnim vizuelnim efektima uz zadivljujuće koreografiju večito mlade Madonne i tima atraktivnih plesača.
Tokom tridesetogodinje izuzetne karijere, Madonna je prodala više od 300 miliona albuma i drži rekord za najuspešniju turneju solo pevača u istoriji. Osvojila je sedam Grammy nagrada i skoro da ne postoji oblast u show biznisu u kojoj se nije uspešno oprobala, a o njenom nedavnom nastupu na finalu američkog Superbowl-a se još uvek priča.
Najavljeno je da će se “M.D.N.A.” album naći u prodaji 26. marta, u izdanju Interscope Records-a. do tada uživajte uz novi spot za pesmu “Girl Gone Wild”, samo na MTV kanalu!

 

Povezana vest:  Večeras počinje festival "Belgrade calling"