kup_sudije_I_KAPITENI

KUP SRBIJE
Ilić: Onakve šanse ne smeju da se promašuju
 
Kapiten Partizana Saša Ilić priznao je zasluženu pobedu Crvene zvezde u prvom polufinalnom meču nacionalnog kupa, ali je ocenio da konačna bitka nije izgubljena.
-Ni na manje važnim utakmicama ne smeju da se promašuju onakve šanse, jer uvek stigne kazna. Primili smo golove zbog sopstvenih grešaka, međutim, ipak ostaje drugo poluvreme. Smatram da ništa nije gotovo – izjavio je Ilić posle meča na „Marakani“, kojeg je Zvezda dobila sa uverljivih 2:0.
Stefan Babović je naglasio da je večeras „Partizan igrao, a Zvezda davala golove“.
-Čestitam im, jer su izborili pobedu protiv rivala koji je bio bolji. Time ne želim da umanjim uspeh Zvezde, ali mi smo večeras imali i šanse i dobru igru i dobar pas. Ovaj meč će biti za nauk, sledeći put moramo da odigramo pametnije i skoncentrisanije – rekao je Babović.
Mladi Lazar Marković smatra da je Milivojević opravdano pred kraj susreta dobio crveni karton zbog prekršaja nad njim.
-Da nisam fauliran, izašao bih sam pred golmana. Nisam razočaran što sam ušao u igru sa klupe, to je odluka trenera. Ja sam dao sve od sebe, međutim, lopta nije htela u mrežu – kazao je talentovani napadač.
-Šteta je što smo poraženi, jer smo imali brojne prilike. Nismo ih iskoristili, ali još imamo šanse za plasman u finale. Verujem da još ništa nije rešeno – poručio je Marković.

 

Povezana vest:  Nađ: Zaslužili smo remi, biće bolje u revanšu