Felix_Buxton,_Basement_Jaxx 
FELIX UŽIVA NA KOPAONIKU

“Stigao sam ranije na Kopaonik, želim da uživam u ovoj predivnoj planini, da skijam, odmorim se i pripremim za nastup, mada nema potrebe za posebnim pripremam (smeh).  Ovo nije prvi put da nastupamo u Srbiji, dopada nam se srpska publika i drago nam je da ćemo imati još jedan veliki festival u Evropi. Ranije smo već nastupali na zimskom festivalu u Austriji. Zaista je privilegija nastupiti pred ljudima koji su na odmoru i opušteni su.
Na Snow Kop festivalu u petak, 23.marta, od nas možete očekivati spoj razlicitih žanrova u elektronskoj formi i naravno, kvalitetan nastup”, izjavio je za srpske medije jedan  od članova elektrodvojca,  Basement Jaxx.
Posećenost turističkog centra Kopaonik rekordna je za ovo doba godine, a najveći broj gostiju, iz Srbije i regiona, očekuje se od četvrtka, 22. marta. Muzički program u okviru koga će nastupiti preko sto domaćih i stranih izvođača, predvode sjajna muzička imena poput već najavljenih  Freestylers, Basement Jaxx,  Ms Dynamite, Junior Jack i DJ Fresh.
Martovsko skijanje i dobra muzika koja već odjekuje planinom, idealan su povod da svi koji su u dobroj formi i raspoloženi za zabavu, požure ovog vikenda na Kopaonik!
Snow Kop festival organizuju EXIT tim, osnivač EXIT festivala i MK Mountain Resort, lider planinskog turizma na Balkanu, uz podršku JP Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj Republike Srbije.

Povezana vest:  Ida Prester & Lollobrigida posle raspordatog prvog, zakazali i drugi koncert, za 25. mart