DSC_4520

BIG SNOW KOP FESTIVALA 2012
Zabava na Kopu se nastavlja
 
Nakon odličnog zagrevanja uz Ramba Amadeusa, Beatshakers-e, Groovyman-a i Perpetuum mobile, dugo očekivani dolazak svetskih muzičkih zvezda poput Freestylers-a, Skism-a, Dodge & Fuski-ja, kao i domaćeg sastava Eyesburn, oduševio je publiku Snow Kop festivala, na planini koja odiše pozitivnom energijom. Kako se glavna festivalska bina nalazi u najvećoj dvorani na Kopaoniku, u hotelu  Grand, bilo je mesta za brojne obožavaoce ovih muzičkih legendi.
Prvi put nastupali smo na Kopaoniku. Znali smo da nas očekuje energična publika i dobra zabava, pošto smo čuli da u Srbiji postoji još jedan odličan letnji muzički festival. Zadovoljstvo je kada u novom ambijentu mladi uživaju u ritmu naših hitova „Push Up“, „In love with you“. Nadamo se da ćemo ponovo doći u Srbiju. Do data, iskoristićemo sunce i sneg na Kopaoniku za opuštanje, kako bi svežu energiju imali za novi album, koji je već uveliko u pripremi – svoje utiske preneo nam je Met iz Freestylers-a.
Posećenost turističkog centra Kopaonik rekordna je za ovo doba godine. Najveći broj gostiju, iz Srbije i regiona, očekuje se već ovog vikenda. Planina „Sunca“ okupila je više od 100 vrhunskih svetskih, domaćih i regionalnih izvođača urbane muzike. Među njima, najveće interesovanje izazvala su vrhunska muzička imena, poput već najavljenih Freestylers, Basement Jaxx, Ms Dynamite, Junior Jack i DJ Fresh.
Martovsko skijanje i dobra muzika koja već odjekuje planinom, idealan su povod da svi koji su u dobroj formi i raspoloženi za zabavu, požure ovog vikenda na Kopaonik!
Big Snow Kop festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort, lider planinskog turizma na Balkanu uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije.

 

Povezana vest:  BODY & SOUL BOOKINGS & EASY TIGER PRESENTS: „Le Tigre Qui Change De Couleurs“