Junior_Jak

BIG SNOW KOP FESTIVAL 2012
Junior Jack i MS Dynamite priredili žurku za pamćenje na Kopaoniku
 
Sinoćni nastup svetske house zvezda Junior Jacka i hip hop dive MS Dynamite, pred više od dve hiljade ljudi na Kopaoniku, potvrdio je činjenicu da su svi muzički ukusi na Snow Kop festivalu bili zadovoljeni. Raspoloženje koje je sa sobom donela R’N’B i hip hop muzika, osvežila je atmosferu festivala. Veče najrazličitijih muzičkih žanrova upotpunili su i SKA sastav Samostalni referenti, sve popularniji MVP i već svima dobro poznati Darkwood dub.
– Muziku koju slušamo na radiju i TV stanicama, neophodno je da se razlikuje od one koja se pušta po klubovima. Zato verujem da je potrebno da na muzičkoj sceni bude više vokalnog housa u odnosu na čist instrumental. To nije lako, ali je svakako pravi izazov dati prostora dobrom zvuku, da pronađe svoju publiku. Reakcija pubilke na Kopaoniku to je i potvrdila – svoje utiske preneo je Junior Jack.
MS_Dynamite 
Trenutno jedna od najtraženijih DJ-eva današnjice svojim house hitovima razmrdala je svestranu publiku festivala, koja je podjednako uživala kako u zvuku elektronske muzike, tako i u R’N’B ritmu.
– Od kada sam stigla na Kopaonik, dobre vibracije i raznolika muzika odjekivali su planinom. Iskreno, nisam očekivala ovoliko zabave i dobrih vibracija. Muzika je moj način izražavanja koja mi daje šansu da pokažem različite emocije. Zato, kreiram melodiju koju pre svega osećam i volim – rekla je MS Dynamite, dodajući da bi volela da ima više vremena da upozna Srbiju, jer kako kaže, ima energično srce i dušu.
Kao uvertira večerašnjim nastupima dvadeset srpskih modnih dizajnera, među kojima su Bata Spasojević, sestre Proković i Ana Ljubinković, predstavili su najnovije modne trendove ove sezone.

 

Povezana vest:  NIŠVILLE 2012, Besplatan Workshop