MTV EXPRESS MURAT & JOSE
murat_and_joseU MTV Expressu ćete svake druge srede doživeti jedinstvene, brze, i pre svega spontane i intimne muzičke trenutke koje ćete pamtiti zauvek! Ove srede, samo za vas Murat & Jose!
U sredu, 10.03.2010, u okviru emisije MTV Express nastupiće slovenačka hip hop grupa Murat & Jose.
Njihov debi album V Besedi Je Moc prodat je u preko 6000 primeraka što ih je svrstalo u jedan od najuspešnijih hip hop sastava u regionu.
Kao i većina hip hop izvođača, sami pišu stihove i komponuju, a pored toga pišu tekstove za udžbenike iz muzičkog vaspitanja kao i stihove za udžbenike na temu ljudskih prava. Ove knjige su objavljene u Velikoj Britaniji, Švedskoj i Sloveniji 2004. godine.
U prethodnih nekoliko godina nastupali su u Sloveniji, zemljama u regionu kao i u Francuskoj, Nemačkoj i Velikoj Britaniji.
U 2006. godini su napravili još jedan korak napred i izdali zajednički album pod nazivom YOYOCUTS sa engleskom hip hop grupom BC400. Album je objavljen i u Sloveniji i u Velikoj Britaniji.
Njihovi live nastupi su uvek zabavni i vrlo intenzivni što je vredno videti. 2007.godine je oformljen live bend sa kojim je završen i novi album Tuki Not koji je objavljen u septembru 2008. godine i od tada ga bend promoviše.
Pogledajte šta su hip hoperi Murat & Jose odlučili da izvedu za publiku regionalnog MTV-ja u MTV Expressu koji će biti emitovan u sredu, 10.03.2010. u 20:00.
MTV Express je na programu regionalnog MTV–ja svake druge srede u 20:00, a emisija će biti reprizirana više puta u toku redovnih muzičkih blokova na našem kanalu.
Murat & Jose u MTV Expressu, sreda, 10.03.2010. u 20:00, i na sajtu www.mtv.rs.
Povezana vest:  Tijana Dapčević predstavlja Makedoniju na Eurosongu 2014!