aerosmith32

Album grupe „Aerosmith“ vraća muziku iz 1975.

 

Rok bend “Aerosmith“ najavio je da će uneti „malo 1975. godine“ na novi album koji bi trebao da bude objavljen ovog leta kako bi se poklopio sa njihovom turnejom po SAD-u. Članovi benda su na konferenciji za novinare, koja je održana povodom izlaska novog albuma i turneje po SAD-u, rekli da rade završavaju album, koji je njihov prvi novi matrijal od albuma “Just Push Play“ iz 2001. godine. Ime albuma za sada se ne zna.

Povezana vest:  Svetska muzička zvezda Johnny Marr na Belgrade Beer Festu

-Tu su nove pesme koje su novi rok i stari rok i polu roud rok i bluz, klavir. Džo Peri peva nekoliko pesama, ja sviram bubnjeve, ima svega i svačega – rekao je Rojtersu frontmen benda Stiven Tajler.

Članovi benda su rekli da su na novom materijalu radili sa dugogodišnjim producentom Džekom Daglasom u želji vrate 1975. na album. Turneja ovog sastava pod nazivom “Global Warming Tour“ počinje 16. juna u Mineapolisu, a zatim se nastavlja u 18 drugih gradova počevši od Toronta do Oklanda, Kalifornije, Atlante i Džordžije, a karte izlaze u prodaju u petak.

Povezana vest:  The Killers dolaze na INmusic festival #15!

-Na turneji ćete čuti neke nove pesme sa novog albuma i neke stare pesme sa starih albuma i dobićete nove i stare nas i samo želimo da izađemo napolje i da poljuljamo vaš svet – rekao je Tajler (64).