Boje novi spot Masima Savića 

massimo_2Hrvatski pop pevač Masimo Savić objavio je nadavno spot za pesmu „Boje“ koju je snimio na albumu „Sunce se ponovo rađa“ (2008) da pokaže kako bi danas zvučao njegov nekadašnji bend „Dorijan Grej“. 
-Ta pesma je jedina koja zvuči kao da je ‘Dorijan Grej’ potrajao i pokazuje kako bi danas radio. Planski je tako napravljena. Pesma je vrlo ‘alter’ i otkačena. Baš me čudi da sam za nju imao podršku diskografske kuće, ali neka. Jedva čekam reakcije publike – rekao je Savić. 
Zagrebački postnovotalasni sastav „Dorijan Grej“ pojavio se na jugoslovenskoj sceni 1983. godine sa albumom „Sjaj u tami“ i istoimenim ogromnim hitom, obradom „The Sun Ain’t Gonna Shine (Anymore)“ grupe „Voker braders“ (Walker Brothers). 
Posle drugog albuma „Za tvoje oči“ (1985) bend prestaje sa radom, a Savić se posvećuje samostalnoj karijeru koju počinje pop hitovima „Samo jedan dan“ i „Stranac u noći“. 
Savić kaže da nije protiv toga da eventualno ponovo zapeva u obnovljenom „Dorijanu Greju“, ali da smatra da do toga teško može doći, jer su svi bivši članovi danas zaokupljeni drugim poslovima. 
-Ja i bih, ali mi nemamo kad. Mi svi iz ‘Dorijana Greja’ danas smo potpuno zaokupljeni drugim poslom. Da ‘Dorijan Grej’ opet zasvira, trebalo bi da se kao bend negde zatvorimo na dva meseca ozbiljnoga rada, da bi se onda pokazali ljudima. Nije to tek tako – kaže pevač. 
Savić večeras osmomartovskim koncertom u Čačku završana srpsku mini turneju u okviru koje je prethodnih dana nastupio u Vrnjačkoj Banji, Nišu i Novom Sadu. 

Povezana vest:  Muzičari koji su napisali svoju najbolju muziku posle 65.