Marilyn_Manson_2012_PROMO01_universalmusic.rs 

Marilyn Manson i Johnny Depp udružili sujete u zajedničkoj pesmi
 
Iako,možda, ne poseduje holivudsko pomodarstvo jednog Pitt/Clooney prijateljstva, postoji neka tajna veza između Merilina Mensona i Džonija Depa što se ogleda u  dugogodišnjem prijateljstvu. U stvari, Menson je bio prati(lja)oc Depu na premijeri poslednjeg nastavka “Pirata sa Kariba”! A jedna Mensonova pesma našla se na soundtraku  Depovog filma “From Hell”. Ovoga puta, dve zvezde mega formata odlučili su da urade (otpevaju?!) zajedničku pesmu, za obojicu više nego odgovarajućeg naslova-”You’re So Vain”. Pesmu je u originalu otpevala Carly Simon i ona  će se naći na novom albumu ekcentričnog Mensona koji  izlazi krajem aprila, pod naslovom “Born Villain”.
Menson je je nedavno, na dodeli nemačkih muzičkih nagrada “Echo”, uživo izveo pesmu “The Beautiful People” zajedno sa bendom Rammstein.
Marilyn Manson nastavlja da uznemirava mejnstrim svakim novim izdanjem, a  nadolazeći album, Born Villain  preti da će uzdrmati  još više, prvi dokaz za to je potpuno novi, tek objavljeni singl,  “No Reflection” -pogledajte spot OVDE!
U najmanju ruku, uznemiravajući odnos koji je razvio sa svojom publikom kroz odbranu odabranog žanra i kontraverznih izjava rezultirali su rasprodatim turnejama, sudskim bitkama, protestima, obožavanju, ali i mržnji.O fenomenu govori i više nego 50 miliona prodatih ploča (od koji su dva bila na broju jedan top liste albuma -Mechanical Animals and The Golden Age of Grotesque), par Gremi nominacija, a najvažnije lista nezaboravnih singlova kao što su : “Lunchbox,” “Get Your Gunn” “Sweet Dreams (Are Made of This)” “The Beautiful People,” “Antichrist Superstar,” “Tourniquet,” “The Dope Show,” “I Don’t Like the Drugs (But the Drugs Like Me),” “The Fight Song,” “mOBSCENE,” “Heart-Shaped Glasses,” “Coma White” i “If I Was Your Vampire.”
Born Villain biće izdata na Mensonovoj etiketi Hell, Etc preko Cooking Vinyl (Universal Music), a u Srbiji će biti distribuirana putem fime Menart.

 

Povezana vest:  Kanje Vest ove godine izdaje dva albuma