harry_onedirection

Hari Stajls ima novu devojku!
 
Hari Stajls, 18-godišnji član boy benda One Direction koji se svojim debitantskim albumom ‘Up All Night’ popeo na prvo mesto američkog Billboarda, ponovno je zaljubljen.
Mlađahni Hari svojom je vezom s poznatom TV voditeljkom, 32-godišnjom Karolin Flak podigao puno medijske prašine, a nakon što su raskinuli, član britansko-irske teen senzacije One Direction ima novu devojku. Iako su se Hari i Karolina razišli, kako kažu, ostali su u prijateljskim odnosima i davali su lepe izjave jedno o drugome nakon što su odlučili otići svatko svojim putem.
Kako piše The Irish Sun, Harijeva nova ljubav je 24-godišnja fotografkinja Sara-Luis Kolivet, Irkinja koja živi u Njujorku. Par se navodno upoznao na nedavnoj turneji benda po SAD-u.
-Istina je. Moj kćerka se zbližila s Harijem. Zvala me je i ispričala mi kako je Hari sjajan dečko, jako drag i simpatičan. Upoznali su se u Njujorku. Nije puno htela ni da otkriva. Mislim da Sara-Luis nije bila ni svesna koliko je on popularan među devojkama. One Direction su sad na turneji po Australij, ali ostaće i dalje u kontaktu – rekla je majka fotografkinje.
Kako je jedan izvor otkrio, par se upoznao na jednom koncertu i vrlo brzo su kliknuli.
-Sara-Luis je vrlo simpatična devojka, zabavna, lepa i otvorena. Nije ni čudo što je opčinila Harija. Ipak, ona zbog menadžera Harijevog benda mora kriti da su u vezi. Njena poruka koju je ostavila na facebooku o njihovom druženju bila je odmah izbrisana – rekao je taj izvor.
Inače, Hari je nedavno demantovao da je u vezi s 19-godišnjom Lili Halpern.

 

Povezana vest:  Vesna Pisarović: Radujem se koncertu u Beogradu!