One Direction sing What Makes You Beautiful

One Direction nastupa na Radio 1 Teen Awards u Londonu
 
Ne nazire se kraj maniji obožavanja One Directiona. Mlađani momci za kojima su poludele tinejdžerke headlineri su ovogodišnje dodele nagrada Radio 1 Teen u Londonu 7. oktobra, a osim njih publika će videti nastup Taylor Swift.
Domaćin dodele ovih nagrada namenjenih zaslužnim tinejdžerima, ali i showbizzerima koji su obeležili godinu, biće Nick Grimshaw, a svečanost će se održati na Wembley Areni.
-Čast nam je što ćemo nastupiti na Wembley Areni. Prošle godine je vrlo zabavno. Divno je biti deo svega toga – kaže Harry Styles.
Na ovoj svečanosti nastupiće i prošlogodišnji pobednici ‘X Factora’, Little Mix i Conor Maynard.
Kandidati za nagradu Teen Hero trebaju imati između 12 i 17 godina i živeti u Velikoj Britaniji, a nominacije će se primati do 3. Septembra.
-Zaista nam je veliko zadovoljstvo nagraditi te sjajne mlade ljude koji se izdvajaju svojim postignućima. Oni su inspiracija mnogima. Zbog toga je ova dodela stvarno posebna – kaže Piers Bradford s Radija 1.
Prošle su se godine nagradama od slavnih faca okitili i The Wanted, Tom Daley, Rupert Grint i Ed Sheeran, a titulu Teen Hero za najzaslužnije tinejdžere dobili su: Alec Martin, Pippa Haines i Charlie Ward.

 

Povezana vest:  Lejdi Gaga ima deset miliona fanova na Fejsbuku