gss-russelhhmachine 

INmusic festival predstavlja audio-vizualni spektakl Gorillaz Sound System!
 
Nekada davno, zemljom je vladao industrijski pop i haos. Iz khaosa su nastali Gorillaz: četiri neustrašiva junaka, složni kao jedan. Oni dolaze spasiti svet…
Laganim korakom, noseći rekorder i slušalice na glavi, dolaze Gorillaz Sound System, najluđi svetski audio-vizualni događaj! Gorillaz Sound System četvoročlani je sastav koji izvodi svetske uspešnice Gorillaza popraćene predimenzioniranim projekcijama koje su do sada pokupile mnogobrojne nagrade. Sastav čine DJ, perkusionist, bubnjar i vizualni direktor koji je zadužen za impresivne animacije.
Izvodeći zarazne melodije i spektakularne vizuale, Gorillaz Sound System garantuju vrhunsku zabavu na kojoj niko neće ostati ravnodušan!
Gorillaz Sound System pridružuju se line upu INmusica 2012 koji do sada uključuje The Cranberries, Franz Ferdinand, Plan B, Mando Diao, Gogol Bordello, General Elektriks, Retro Stefson, Iness Mezel i Tamikrest. INmusic festival održat će se 28., 29. i 30. juna na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, a festivalske ulaznice po ceni od 290 kuna nalaze se u prodaji u Tisak media centrima u Hrvatskoj još samo do 18. aprila, nakon čega će koštati 340 kuna!

 

Povezana vest:  Bieber i momci iz One Directiona planiraju zajednički odmor