Galeb_na_snimanju_MTV_Reportera 

POČELO SNIMANJE PRVIH REPORTAŽA ZA DRUGU SEZONU EMISIJE „MTV REPORTERI“
 
Kombi „MTV Reportera“ je ponovo u pokretu, što znači da je počelo snimanje prvih reportaža koje ćete uskoro gledati u drugoj sezoni društveno-odgovorne emisjie „MTV Reporteri“. Iako izgleda u MTV stilu, mladalački i veselo, jedno je sigurno – ovaj kombi je krenuo u ozbiljnu misiju! Novi MTV-jevi reporteri se nalaze u svim krajevima Srbije i žele da ukažu na različite probleme na koje nailaze u svojim lokalnim zajednicama.
Prvo odredište bilo je Novi Sad, odakle dolazi i prva MTV Reporerka. Ona je, uz mentorsku podršku Dušana Teleskovića, novinara dnevnog lista „Politika“, pokušala da ispita sindrom stranačkog zapošljavanja u Srbiji, na primeru Novog Sada. Druga aktuelna tema koja je privukla pažnju mlade reporterke iz Beograda bila je da li su splavovi turistička atrakcija ili ekološka katastrofa? Ona je ispitala koliko beogradski splavovi zagađuju reke, dok joj je profesionalnu podršku na reportaži pružio Nikola Radišić, novinar televizije B92.
Ako mislite da ste baš vi sledeći MTV Reporter i želite da skrenete pažnju na stvarne probleme iz vašeg okruženja, bilo da su oni u vezi sa korupcijom, nezaposlenošću, celokupnom ekonomskom situacijom, problem zaštite životne sredine, ili sa bilo čim što je vama važno, sada postoji način da za to sazna veliki broj ljudi i da se pokrene rešavanje tih problema.  Zato požurite i prijavite vašu priču na www.mtvreporteri.com do 10. aprila i možda baš vi dobijete priliku da se okušate u istraživačkom novinarstvu, da na zanimljiv i kreativan način saznate kako funkcioniše TV produkcija, ali i da učine nešto za zajednicu u kojoj živite.

 

Povezana vest:  FARMA 2010, Snalažljivi gazda Firči