goran_karan_sava_centarSplitski tenor Goran Karan šarmirao dame svojim glasom 

Beogradska grupa „Creative “ zagrejala je atmosferu u prepunoj Sali Sava centra pred izlazak hrvatskog tenora Gorana Karana na scenu. Bilo je dovoljno samo da Goran Karan, u savršenom belom odelu, izađe na binu i pošalje poljubac koji je naterao žene u vrisak. Splitski naglasak, šarm, zavodljive pesme uz koje se i pleše, i smeje i plače, oborile su publiku, mahom nežnijeg pola, s nogu. 
Uz gromoglasan aplauz, Goran je koncert započeo pesmom „Ljubav lepa, ljubav slepa“, a dobra energija na početku večeri najavljivala je muzički spektakl splitskog šarmera.
goran_karan_sava_centar_1– Dobro veče dobri ljudi. Da ne ulazim mnogo u mačo priče, prvo želim da, ispred mog malog kulturno-umetničkog društva, poželim dragim damama srećan 8. mart – rekao je Karan i nastavio svoju muzičku čaroliju posvećenu pripadnicama lepšeg pola kojima je ovo bio idealan osmomartovski poklon.
Jedni za drugim ređali su se hitovi: „Ostani“, „Vagabundo“, „Te lepe crne oči“, „Kazna mi je što te ljubim“, „Putujem tamo“, „Ne šalji lađe“…
Uz Karanove pesme uživali su hrvatski, španski i indijski ambasadori, voditeljka Tanja Vojtehovski. Gosti večeri bili su gitarista Zvonko, sa kojim se Goran upustio u muzičke vode u Splitu, kao i poluparna trogirska klapa „Tragoš“, sa kojima je otpevao „Ti si dete ljubavi“.

Povezana vest:  ELEMENTAL PREDSTAVLJA NOVI SPOT ZA „SVE JE MOJE TUĐE"

 

 

 

 

 

 

FOTO: Marina Lukić