Nouvelle_Vague

„Nuvel Vag“ gosti na koncertu francuske pevačice Zaz

 

Popularna francuska grupa „Nouvelle Vague“ (Nuvel Vag) nastupiće kao gost na koncertu francuske pevačice Zaz, 1. juna na Kalemegdanu, najavio je danas organizator „Avalon produkcija“. Sastav „Nouvelle Vague“ održao je koncert 7. aprila u hali „Beko“ i tada je mnogo ljudi sa kupljenim ulaznicama ostalo napolju, dok su oni unutra imali problema sa velikom gužvom i vrućinom, te su organizatori zbog brojnih pritužbi bili primorani da vrate novac nezadovoljnim posetiocima.

Povezana vest:  U prodaji preostale karte za fanove Evrovizije

Gostovanje na koncertu Zaz biće prilika da „Nouvelle Vague“ u drugačijem ambijentu predstave svoj novi album „The Singers“, ali i novi nastup inspirisan mjuziklom „Dawn Of Innocence“ koji je osmislio francuski kostimograf Žan Šarl de Kastelbazak.

-Hteli smo da se u Beograd vratimo brzo, stvarno brzo. Neverovatna beogradska publika je to zaslužila. Kada nas je “Avalon produkcija“ pozvala da budemo specijalni gosti i da nastupimo pre Zaz, sa zadovoljstvom smo to prihvatili. Vidimo se 1. juna, ovog puta na otvorenom prostoru – poručili su vođe grupe „Nouvelle Vague“ Mark Kolan i Olivije Libo.

Povezana vest:  Selena Gomez: Mislila sam da nisam dovoljno talentovana

Ulaznice za ovaj tročasovni program ostaju nepromenjene i koštaju za parter 2.490, a za fan pit 2.990 dinara.