Olivera Lukić će se družiti sa Anahi 

anahi_dvojnica_pobednicaVelika latino zvezda, meksička pevačica i glumica Anahi koju su klinci upoznali zahvaljujući seriji Rebelde večeras će održati svoj prvi solistički koncert u Domu sindikata. Ali da to ne bude samo koncert pobrinuli su seBeogradska arena, Delta City i časopis Bravo. Nime ogranizovan je izbor za Anhi dvojnicu. Više od 200 devojaka se prijavilo, a dan pred koncert u Delta Cityju je održano finale izbora.
Olivera Lukić iz Zemuna izabrana je za dvojnicu popularne pevačice Anahi ! 
Srećna dvojnica poznate pevačice dobila je ekskluzivnu nagradu – večeru u Just Dorian restoranu u Delta Cityju na koju može da povede svojih pet prijatelja, ali i prevoz luksuznom limuzinom do specijalne lože u koncertnoj dvorani.
Olivera će imati priliku da upozna i fotografiše se sa Anahi pre njenog nastupa koji počinje u 21h u Domu Sindikata.
Drugu i treću nagradu, odnosno karte za koncert Anahi dobile su Maja Gašović i Jovana Đurđević.
Sve devojke koje su smatrale da liče na poznatu zvezdu dostavile su svoje fotografije do 8. marta na Info-pultu Delta Cityja, kao i na internet sajtu šoping mola na adresi www.deltacity.rs.
Anahi je svoj debi solo album na kome je saradjivala sa poznatim muzičkim imenima, objavila je u novembru prošle godine i odmah započela svetsku turneju 8. novembra u Sao Paolu u Brazilu.
Turneja, u okviru koje dolazi u Beograd, traje do aprila, a gostovaće i u Španiji, Sloveniji, Rumuniji, Hrvatskoj, Poljskoj, SAD i zemljama Srednje i Južne Amerike.  

Povezana vest:  Tematski park grupe ABBA u Londonu