SevdahBaby

SevdahBABY: Hajde da ludujemo ove noći
 
Članovi sastava SevdahBABY koji će nastupiti drugog dana predstojećeg Trenchtown festivalu – 1. maja na Velikoj bini, obećali su posetiocima kvalitetnu plesnu muziku u skladu sa vremenom održavanja festivala – u jeku proleća. Pročitajte izjavu koju su, pred nastup na Trenchu, dali SevdahBABY:
„Pre svega, drago nam je da ćemo nastupati na festivalu o kojem smo godinama slušali samo najlepše priče. Super nam je što ćemo se malo pomeriti iz grada u prirodu i to u cik proleća. Kao što je neko negde napisao, ponudićemo kvalitetnu plesnu muziku uživo, puno poznatih obrada koje smo svirali u proteklih nekoliko godina, nekoliko novih pesama i ono što je sigurno, disko show sa pomalo heavy gitara,“ rekli su SevdahBABY poručujući publici: „Hajde da ludujemo ove noći!“
Danas, kao i pre šest godina, SevdahBABY je jedan čovek. On se zove Milan Stanković i najviše uživa kada u svojim pesmama meša različite muzičke kulture. Iza sebe ima hvaljeni album Ganc novi FUNK! i više izuzetno popularnih singlova i remixa kao što je remix pesme Srđana Jula Koketa, 3 poljupca i Ljubi me brzo, žurim (u originalu grupa KIM). Na Velikoj bini Trenchtown festivala SevdahBABY će nastupiti sa kompletnim bendom u čijem sastavu su Djixx (ženski vokal), Milan Stanković (vokal, gitara, talkbox), Lou Benny (MC), Andreja Jovanović (bubnjevi) i DJ Prema – scratch, matrice, efekti.
Dvanaesti po redu regionalni festival Trenchtown biće održan od 30. aprila do 2. maja u prelepoj prirodnoj oazi – Etno kampu nadomak Palića.
Program Velike bine Trenchtown festivala:
30. april – Eva Braun, Eyesburn, Superhiks
1. maj – SevdahBABY, Elemental, Atheist Rap
2. maj – Roots Rocket, Jinx, colorStar
Program Male bine:
30. april – Fluat, Nebo je crveno, All The Arms We Need, Zion Crew, Stray Dogg, Sajsi & Damjan Eltech, Jackie Dagger
01. maj – Replika42, 4real, Born, Bauk Squad, New Citizens, Proces, Aman Zaman, Djashttown Queen
02. maj – The Socks, Felon, Vlasta Popić, UTC, Bvana iz lagune & Neznani ludaci, ZAA, Ital Vision sound system sa gostima: Mr Boogie, NRG_D, Jahmmi Youth
Svakog festivalskog dana, od 14 sati, posetioci će imati priliku da na Rege terasi prate nastupe DJ-eva i sound systema.
30. april – Darez Selecta, Ital Vision sound system i Mr Rez a.k.a. Albaninan Reggae Ambassador
1. maj – Butchaa & Ras Milenko (Easy Skanking), Ital Vision sound system i NRG_D
2. maj – Butchaa & Ras Milenko (Heavy Dose), Herbal Queen i Roots and sounds DJ’s
Tokom dana imaćemo razne prateće sadržaje u okviru Kultur Fitnes programa.

 

Povezana vest:  Premijera novog spota benda “Kanda, Kodža i Nebojša” za pesmu “Kafane i rokenrol”