zeljko_dobro_jutro_PR

“DOBRO JUTRO” U BAKUU

“Postani pevački dijamant” i osvoji nagradno putovanje za dve osobe u Baku i ulaznice za finalno veče EUROSONGA 2012

Kompanija Dijamant iz Zrenjanina, obradovala je svoje potrošače, ali i sve fanove Željka Joksimovića, otvorivši u sredu 18. aprila konkurs pod nazivom “Postani pevački dijamant” na mini veb stranici www.dobrojutro.rs. Pobednik će osvojiti nagradno putovanje za dve osobe u Baku i ulaznice za finalno veče najvećeg evropskog muzičkog takmičenja koje će se održati 26. maja u prestonici Azerbejdžana, a pobednika će lično 14.maja izabrati predstavnik Srbije na ovom takmičenju i naš poznati pevač Željko Joksimović.

Povezana vest:  Seka „zapalila" Skenderiju!

Svi koji žele da učestvuju na ovom konkursu, sve potrebne informacije mogu naći na mini veb sajtu www.dobrojutro.rs . Potrebno je da učesnici snime video klip na kojem pevaju pesmu “Dobro jutro”, koristeći pritom kao osnovni rekvizit za koreografiju istoimene margarine, zatim snimak postave na svoju Facebook stranicu ili Youtube i registruju se na mini veb sajtu. Na taj način, interpretatori pesme koju je za margarin “Dobro jutro” komponovao Željko Joksimović, postaju kandidati za putovanje u grad koji leži na Kaspijskom moru, gde će na licu mesta biti u prilici da bodre Željka u finalu najvećeg evropskog muzičkog takmičenja.

Povezana vest:  Ustanova novi spot Zabranjenog pušenja

Pet interpretatora koji ne osvoje odlazak u Baku, ali se nađu u najužem izboru, kompanija Dijamant će darovati utešnim nagradama – poklon paketima Dijamantovih proizvoda.