Olimpijac_Nikola_Radjen_sa_cerkama
Dvojica srpskih sportista podučavaju male šampione u okviru Pampers „Takmičenja u pelenama“

Da li ste znali da beba u jednom danu može da napravi više koraka od sportiste koji trči maraton? U svojim prvim godinama života, mališani su spremni da sruše svetski rekord sa njihovim jednistvenim duhom igre i beskrajnom radoznalošću. Kako bi proslavio mališane, Pampers pokreće „Takmičenje u pelenama“: Od 16. aprila do 13. maja, Fejsbuk stranica „Mamin Svet“ će biti bojno polje za timove obučene od dvojice najomiljenijih srpskih sportista. Nikola Rađen i Dušan Kecman će pomoći mamama u osvajanju nagrada dostojnih svojih malih šampiona: svake nedelje digitalni ram ili jedno od 30 mesta u timu „Pampers zvezda“.
Svaki trener izaziva mame da dokažu duh igre njihovih mališana, učestvujući u nizu izazova inspirisanih naporima koje bebe čine za zdrav  razvoj.
Dušan Kecman je spreman za „Brzinu sa prvim koracima“, izazov je posvećen malim sportistima koji koji su sigurni na svojim stopalima: „Ne znam da li će moj sin postati šampion, ali zasigurno znam da su prve godine njegovog života pune pobeda podjednako bitnih kao i zlatna medalja. Saznao sam da kada bebe počnu da hodaju one mogu da naprave i do 180 koraka u minuti. Ako bi bilo ikakvih medalja za ambiciju i napor koje je beba spremna da preuzme, svakoj mami bi trebao poseban prostor za njih“.
Nikola Rađen izaziva mame na „Maraton na sve četiri“, posebno dizajniran za bebe koje prelaze liniju cilja i pre hodanja: „Svaka beba je pravi  šampion, zato što je napor koji ulaže tokom perioda odrastanja neverovatan čak i za odrasle. Ulaskom na „Pampers takmičenje“, saznao sam tačno koliki su ti napori: na primer, beba u jednom danu može da iskorača isti broj koraka kao maratonac u trci. Sa takvim izazovom, bebi je potrebna oprema koja može da napravi razliku!“
Za mame, obuka je prilično jednostavna: idite na  www.facebook.com/ Mamin Svet proverite pravila da saznate kako da osvojite nagradu pripremljenu za vas i spremite se da zgrabite foto aparat! Mališanima, međutim, treba iskustvo renomiranog trenera i performativne opreme. Pampers Active Baby se savršeno uklapa uz vašeg malog šampiona, nudeći mu svu slobodu kretanja koja je potrebna da bi se iskoristio svaki minut igranja i uživanja u zdravom i srećnom razvoju.

Povezana vest:  SVA „FUNNETIKA“ na Mikser festivalu